Super Smart Energy City

Featured image

Super Smart Energy City Vijf geselecteerde Engineering professionals buigen zich op donderdag 23 juni 2016 vanaf 16:00 uur live over een technisch vraagstuk: hoe bouw je een Super Smart Energy City waarin opwekking, verbruik en opslag optimaal in balans zijn. Tijdens het interactieve event dagen we de professionals uit om hierover mee te denken, we toetsen kennis en leiderschap en zijn benieuwd naar vernieuwende ideeën. In de jury: Frits Huffnagel, oud-wethouder van Den Haag en Amsterdam, Jan van Betten, oprichter van Nudge en Gijs van den Boomen, directeur KuiperCompagnons (en winnaar Prins Friso Ingenieursprijs 2015). De winnaar ontvangt een vrij te besteden opleidingsbudget ter waarde van 5000 euro! Aanmelden? Benieuwd naar de Super Smart Energy City van de toekomst en de vijf engineering professionals? Natuurlijk kun je ook als bezoeker aanwezig zijn bij The Challenge. O...

uXYEWh1LQ_CvNBzzseIRqjUS1V-_L7ZgdnKAcP26

Super Smart Energy City

Vijf geselecteerde Engineering professionals buigen zich op donderdag 23 juni 2016 vanaf 16:00 uur live over een technisch vraagstuk: hoe bouw je een Super Smart Energy City waarin opwekking, verbruik en opslag optimaal in balans zijn.

Tijdens het interactieve event dagen we de professionals uit om hierover mee te denken, we toetsen kennis en leiderschap en zijn benieuwd naar vernieuwende ideeën. In de jury: Frits Huffnagel, oud-wethouder van Den Haag en Amsterdam, Jan van Betten, oprichter van Nudge en Gijs van den Boomen, directeur KuiperCompagnons (en winnaar Prins Friso Ingenieursprijs 2015).

De winnaar ontvangt een vrij te besteden opleidingsbudget ter waarde van 5000 euro!

Aanmelden?
Benieuwd naar de Super Smart Energy City van de toekomst en de vijf engineering professionals? Natuurlijk kun je ook als bezoeker aanwezig zijn bij The Challenge. Ontmoet collega-professionals uit het vak, geef interactief je mening en beslis mee over wie zich een jaar lang de beste engineering professional van Nederland mag noemen. Meld je nu aan en reserveer een plaats. Het event vindt plaats in De Fabrique te Utrecht, van 16.00 uur tot 19.00 uur. Deelname is gratis.

http://messagent.fdmediagroep.nl/optiext/optiextension.dll?ID=s6Xs3BYVWjWlOLrWga43tYzDr9QgMqpc79H...

Comments

Topics