The ROAST

The ROAST is een initiatief van Young on Board (onderdeel van de Amsterdam Economic Board) en helpt jonge initiatiefnemers om hun plan naar een hoger niveau te tillen.

De initiatiefnemers pitchen hun idee en het publiek van experts geeft vlijmscherpe feedback. Daarna volgt de build-up, waarin het concept tien keer sterker opgebouwd wordt en de avond eindigt met een gift: de startup krijgt concrete hulp uit het publiek. Bijvoorbeeld in de vorm van seed funding, advies over het business model, designhulp of misschien zelfs een investering.

Elke ROAST heeft een thema, gekoppeld aan één van de vijf grootstedelijke uitdagingen van de Amsterdam Economic Board. Het thema van deze editie is: Jobs of the Future.

Ben of ken jij een startende ondernemer die weet hoe de educatie- en arbeidsmarkt in de stad verbeterd moet worden? Of ben je op een andere manier geïnteresseerd in The ROAST? Schroom niet en stuur een mailtje naar Joke van Griensven. Want alleen samen kunnen we de stad mooier, beter en sterker maken.

Klik hier voor meer informatie.

https://www.amsterdameconomicboard.com/agenda/the-roast-2

Comments

Topics