The ROAST_Digitale Connectiviteit

Featured image

Note: this event will be in Dutch

Op donderdag 9 februari vindt de ROAST weer plaats!

The ROAST is een initiatief van Young on Board (van de Amsterdam Economic Board) waarbij startups de kans krijgen om met vlijmscherpe feedback van een gespecialiseerd publiek aan de slag te gaan. Hoe? De startups pitchen hun concept en eindigen met een vraag: waar kunnen ze nog hulp bij gebruiken? Het publiek van experts (jij?) geeft vervolgens vlijmscherpe feedback en bouwt daarna op naar een antwoord op die vraag.

Dit keer staat The ROAST in het teken van 'Digitale Connectiviteit' (één van de challenges van de Amsterdam Economic Board), die zich richt op startups die werken met data, data en nog eens data. Wie mag welke data gebruiken? Hoe gaan we slim om met de datacenters in Amsterdam en hoe kan big data ingezet worden voor circulaire economie en een betere gezondheid?

Ben jij als professional bezig met data en digitale connectiviteit, wil je zien hoe verschillende startups op dit gebied de Metropoolregio mooier proberen te maken en lijkt het je tof hen daarbij te helpen? Dan kun je geselecteerd worden voor deze ROAST. Je word dan aan een de startups gekoppeld. Mail dan naar Joke van Griensven, j.van.griensven@amecboard.com.

De avond is gratis, zo ook de hapjes (verzorgd door de Neighbourfood Market) en de borrel.

https://the-roast-digitale-connectiviteit.eventbrite.nl

Comments

Topics