7e monitor internationale voorbeelden aanpak corona

Elke twee weken maakt de gemeente Amsterdam een monitor waarin je kunt zien hoe steden uit Europa en de hele wereld omgaan met de coronacrisis. Verschillende domeinen komen aan bod, mede afhankelijk van de kennisvragen die we vanuit de organisatie ontvangen. De monitor is erop gericht om een algemeen beeld te geven van de maatregelen die andere steden in Europa en daarbuiten nemen naar aanleiding van de uitbraak van Corona. Ook bevat het document een overzicht van EU-maatregelen en van informatiebronnen die relevant zijn voor steden.

Je vindt de zesde monitor in de bijlage. Oudere versies van de monitor vindt u terug via deze link. De volgende monitor verschijnt waarschijnlijk rond 17 juli.

Voor gerichte verzoeken of suggesties voor toekomstige updates inzake corona neem contact op met team Europa & internationaal via internationaloffice@amsterdam.nl Er is ook een Engelstalige versie vanaf maandag beschikbaar. Mocht je de monitor niet willen ontvangen, dan kan je je afmelden door een mail te sturen naar ditzelfde adres.

Coronamonitor 7 - 25 juni 2020 NL.pdf (4.11 MB)

Comments

Topics