Doe mee aan de DAM Prijs 2017!

Featured image

Bent u ondernemer in Amsterdam en vindt u duurzaamheid belangrijk? Schrijf u dan vanaf 28 augustus in voor de vijfde editie van de DAM Prijs: dé prijs voor duurzame Amsterdammers in het MKB. U maakt hiermee kans op de titel ‘meest duurzame ondernemer van Amsterdam’, een geldprijs van € 5.500,- euro en een publiciteitscampagne.

Uit de inschrijvingen wordt per stadsdeel één ondernemer geselecteerd. Deze stadsdeelwinnaars winnen de stadsdeelprijs van € 1.500,- en maken vervolgens kans op de stedelijke DAM Prijs. In november wordt het Amsterdamse publiek opgeroepen om te stemmen op haar favoriet. Eind november kiezen jury en publiek de uiteindelijke winnaar van de DAM Prijs 2017. Deze ondernemer is de meest duurzame MKB-ondernemer van heel Amsterdam en wint de stedelijke prijs van €4000,-.

Publiciteit
De publiciteitscampagne bestaat onder andere uit: advertenties en interviews in Het Parool, Amsterdam FM, AT5, een advertentiecampagne via Facebook, aandacht in gemeentelijke media en media van de DAM Prijs partners en promotiemateriaal. Elke deelnemer aan de DAM Prijs krijgt in ieder geval een vermelding van de bedrijfsnaam op de DAM Prijs webpagina en in een advertentie op de achterpagina van het Parool.

Ik doe mee!
Deelnemen is eenvoudig. Vul de vragenlijst in op: amsterdam.nl/damprijs. Inschrijven kan van 28 augustus tot en met 8 oktober via: www.amsterdam.nl/damprijs. Twijfelt u of u duurzaam genoeg bent? Vul dan de QuickScan in op de website en u komt er gelijk achter of u kans maakt.

Kent u een duurzame ondernemer? Draag diegene voor!
Draag uw favoriete duurzame ondernemer voor via de website. Vervolgens nemen wij contact op met de ondernemer om mee te doen aan de DAM prijs.


Comments

Topics