GEZOCHT: afstudeerstage vanaf februari 2020

Beste community,

Mijn naam is Arvin Vishnudatt. Momenteel ben ik op zoek naar een afstudeerstage.

Ik studeer Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam. Om mijn laatste jaar van de opleiding af te ronden, zal ik vanaf februari 2020 afstuderen. Ik zal twintig weken lang (3 februari tot en met 19 juni 2020) een onderzoek uitvoeren voor de organisatie. Dit in de richting van procesoptimalisatie of organisatiekunde, aangezien hier mijn interesse ligt en mijn ervaring zit.

Huidig ben ik namelijk bezig met een project voor de HvA/UvA om het proces van koffiebekers circulair te maken. Hiermee ben ik erg ingesteld op duurzaamheid en circulariteit. Dit valt binnen de sector Smart City's. Verder heb ik ervaring met het samenwerken met en samenbrengen van stakeholders om aan het gezamenlijke doel te werken.

Tijdens het afstuderen zal ik een rapport opstellen dat bestaat uit opgebouwd onderzoek. Het doel van dit rapport is om een advies te schrijven dat het probleem of kwestie aan kan pakken binnen de organisatie/afdeling.

Vanuit de Hogeschool van Amsterdam heb ik een aantal eisen, waaraan het bedrijf dient te voldoen:
- De organisatie bestaat minimaal 2 jaar en heeft minimaal 20 werknemers in dienst.
- De begeleider vanuit de organisatie heeft minimaal HBO-niveau. En is zelf minimaal twee jaar werkzaam binnen de organisatie.
- Je kunt vier dagen per week aan je onderzoek besteden en bent vrijgesteld van meewerken (meewerken is mogelijk in overleg met de studiebegeleider).
- Je hebt dagelijks contact met je collega's, neemt deel aan overleggen en eventueel aan informele activiteiten op het werk.
- Je hebt een werkplek met computer.

Verder is mijn CV te vinden in de bijlage.

Mocht u een interessante afstudeeropdracht hebben voor mij, dan hoor ik graag van u.

Ik ben te bereiken op: Arvin.Vishnudatt@hva.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/arvin-vishnudatt-358805140

Met vriendelijke groet,

Arvin Vishnudatt

Hogeschool van Amsterdam

CV Arvin Vishnudatt..docx (519.69 kB)

Comments

Topics