Hely Start in December Zuidas' Eerste MaaS-dienst.

Featured image

Medio december 2019 opent Hely haar tiende mobiliteitshub aan het Summertime complex, wat het eerste Mobility as a Service concept op de Zuidas zal zijn. Met een Hely abonnement kan de gebruiker diverse soorten deelvervoer van verschillende aanbieders huren via één app. Hierdoor kan de consument ieder moment op zijn ideale manier van a naar b komen.

Hely is de snelst groeiende MaaS-aanbieder van Nederland, met negen mobiliteitshubs in zes grote steden binnen anderhalf jaar. In december dit jaar opent Hely haar tiende hub op de Zuidas. Deze Hely Hub zal uitgerust worden met diverse soorten deelvervoer van Hely’s mobiliteitspartners, waaronder MyWheels en Urbee. Zo komen er verschillende soorten auto’s, e-bikes en elektrische bakfietsen. De diversiteit aan vervoermiddelen en de directe verbinding met het openbaar vervoer helpt de reiziger met het samenstellen van zijn ideale reis, zonder gedoe met verschillende apps en accounts.

ALL-IN
Een Hely abonnement geeft toegang tot alle vervoermiddelen en hubs van Hely binnen dezelfde stad. In Amsterdam bijvoorbeeld heeft Hely naast de Zuidas nog twee hubs, welke allemaal toegankelijk zijn met hetzelfde abonnement. Naast een kleine abonnementsprijs van €4,95 per maand betaalt de gebruiker per vervoermiddel een vast uurtarief. In tegenstelling tot veel mobiliteitsaanbieders, biedt Hely een all-in concept: geen borg, geen extra kilometer- of servicekosten en brandstof is altijd inbegrepen. Zo weet de gebruiker altijd waar hij aan toe is, ongeacht het vervoermiddel dat hij kiest.

MAAS VOOR BEDRIJVEN
Naast MaaS voor de consument, biedt Hely ook een zakelijk product aan: Hely For Business. Met een Hely For Business account kan een bedrijf al haar medewerkers van mobiliteit voorzien en toch besparen op kosten en CO2-uitstoot. Met deelvervoer worden de voertuigen namelijk veel efficiënter ingezet, waardoor minder vervoermiddelen en parkeerplekken nodig zijn. Bovendien kan dit bedrijven ook helpen met af komen van vele langdurige leasecontracten en stilstaande wagenparken. Met de komst van Hely Hub Zuidas hoopt Hely nog meer bedrijven te kunnen helpen met het efficiënter en duurzamer inrichten van hun mobiliteit.


Comments

Topics