Hoe groen en blauw kleurt Amsterdam eigenlijk?

#GroeneKaartvanAmsterdam crowdfunding nu online op 'Voor je buurt'.
https://voorjebuurt.nl/nl/projects/groenekaartvanamsterdam

Hoe groen en blauw kleur Amsterdam eigenlijk? Wij denken dat mensen anders naar Amsterdam zullen kijken, als ze deze kaart straks in handen hebben. Niet alleen raak je geïnspireerd, maar heb je ook een ‘instrument’ in handen om nog beter de dialoog te voeren over de noodzaak van stedelijk groen. De Groene Kaart van Amsterdam is er voor iedereen die houdt van Amsterdam, van groen en/of van cartografie. We hebben jouw steun nodig om onze droom te verwezenlijken. Zou jij ook kunnen helpen?

Hoe? Door financieel bij te dragen aan de realisatie van de Groene Kaart van Amsterdam. Dit kan al vanaf 15 euro (de donateurs krijgen later dit jaar de kaart, inclusief verzendkosten). Ga naar: https://voorjebuurt.nl/nl/projects/groenekaartvanamsterdam/plan

Door mee te denken. Heb jij vrienden, kennissen of collega’s die ook de Groene Kaart van Amsterdam willen steunen? Of ken je bedrijven, instellingen of fondsen die ons kunnen helpen?

Of door de campagne te delen (op de sociale media). Alle informatie over deze grote, stoere papieren Groene Kaart van Amsterdam vind je online op de pagina van de crowdfunding.

https://vimeo.com/270422880

2 Comments

Ioana Biris's picture
Ioana Biris

We hopen dat verschillende instellingen en bedrijven de kaart ook aan relatiegeschenk zien. Dank @nancyzikken.

Nancy Zikken's picture
Nancy Zikken

@marjanschrama Kan een leuk relatiegeschenk zijn!

Topics