Smart City on Dutch television

Featured image

In the week of the 10th en the 17th of december there will be 2 broadcasts with the subject Smart City. In the television program "Doe Maar Duurzaam" at RTLZ.
See the press release below for more info!

Further info in Dutch:
Op een slimme manier naar een stedelijk gebied kijken om zo de kwaliteit van leven te bevorderen. Zo zouden we Smart City het beste kunnen omschrijven. Hoe ziet zo’n smart City eruit? Wat zijn de huidige ontwikkelingen? Wie zijn betrokken bij deze ontwikkelingen? Wat betekenen die slimme oplossingen voor de bedrijven en inwoners van stedelijke gebieden? Op deze vragen gaan wij zondag 10 en 17 december antwoord geven in Doe Maar Duurzaam bij RTLZ.

In de aflevering van 10 december brengen Brainport Smart District in samenwerking met Gemeente Helmond en de inwoners van de wijk Brandevoort, SPARK Campus en de TU Eindhoven High Tech Campus, Sustainder en SPIE Nederland hun visie op de Smart City.

In de aflevering van 17 december schetsen Smart Port, Remoticom, Gemeente Dordrecht en Woonconnect – De Twee Snoeken in samenwerking met Gemeente ’s-Hertogenbosch een toekomstbeeld van de Smart City.

Zondag 10 en 17 december om 17:00 te zien in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z.

De herhalingen zijn op maandag 11 en 18 december om 07:30, woensdag 13 en 20 december om 10.30, vrijdag 15 en 22 december om 13.05 en zaterdag 16 en 23 december om 16.30.


Comments

Topics