Kijken voorbij de Floriade | Groen & Gezond Almere Podcast serie 3!

Featured image

Een groene en gezonde wereld begint in je eigen stad. Nergens in Nederland bouwen ondernemers en bewoners van zo dichtbij mee als in Almere. Verhalen van deze bewogen Almeerders hoor je in de podcast ‘Groen en Gezond Almere’.

Het is alweer tijd voor het derde seizoen, waarin Floriade Expo 2022 centraal staat, want die staat voor de deur! Het gebied rondom het Weerwater staat in de steigers, de groene loper wordt door de stad uitgerold. Maar wat houdt de Floriade nou precies in? En nog belangrijker: Wat blijft er allemaal over ná het evenement? De podcast wordt gepresenteerd door Kookboekenschrijfster, TV-kok en vooral betrokken Almeerder Nadia Zerouali. Nadia bespreekt de fysieke impact van de Floriade Expo op onze stad en spreekt met gebiedsontwikkelaars, energieleveranciers, bruggenbouwers en landschapsarchitecten.

Luister de eerste afleveringen van de podcast via Spotify, Soundcloud & Apple Podcast

Groen en Gezond Almere is het programma van de gemeente Almere waar jij mee kan bouwen aan de groene stad van de toekomst. Een groene en gezonde stad bouw je namelijk niet alleen, maar samen. Het platform laat lokale Almeerse initiatieven en projecten zien die de stad verduurzamen en klaarmaken voor de toekomst. Een inspirerend palet aan stadsmakers!

https://groenengezond.almere.nl/meedoen/podcast

Comments

Topics