Smart Humanity - 13 december jouw bijdrage?

Samengevat: Lever op 13 december een bijdrage tijdens het Smart Humanity congres van de KNVI. Lees verder.

De KNVI organiseert op 13 december het 'Smart Humanity 2018' event in het EYE filmmuseum in Amsterdam. We verwachten tegen de 1000 deelnemers.
Met korte en lange lezingen, debatten, actieve sessies, buitenactiviteiten worden gedurende 24 uur (!) 5 inhoudelijke thema’s gepresenteerd.
Allemaal in het teken van de centrale plaats van de mens in de informatiemaatschappij - en de rol van de informatieprofessional.
Smart GLAM (Galleries, Libraries, Archives, Musea)
Smart Me & Ethiek
Smart Mobility
Smart Industries
Smart Cities

Wil je tijdens dit event in een innovatieve vorm een bijdrage leveren? Ken je iemand? Denk aan een debat, een (nachtelijke) excursie, een workshop, een game, een college, een demo, een lab.

Gedurende de dag of in de nacht...

De deadline voor het voorlopige programma is 15 juni, dus laat me per ommegaande weten of je deze kans wilt overwegen. Later kunnen we de details invullen.

Tenslotte: Ook dit jaar bestaat weer de mogelijkheid om door middel van sponsoring je naamsbekendheid te vergroten of projecten of producten onder de aandacht te brengen. Naast een stand op de beursvloer zijn er diverse andere sponsormogelijkheden.

iemke idsingh
iemke.idsingh@i4Urban.com
www.i4Urban.com - www.SmartCityAcademie.nl

https://www.smarthumanity2018.knvi.nl/

1 Comment

Topics