Start inhaarlemmermeer.nl

Featured image

Lokaal Community Platform voor bewoners, bedrijven en bezoekers van Haarlemmermeer. (Amsterdam Metropolitan Area)

Sinds 1995 zijn wij inwoners in de gemeente Haarlemmermeer. In de afgelopen 25 jaar is er veel veranderd binnen de gemeente. Soms als antwoord op, maar vaker vooruitlopend op de ontwikkelingen. De gemeente groeit. Mensen willen er wonen, werken en studeren, maar ook meer bedrijven vestigen zich hier in het hart van de economie.

Daarnaast vertegenwoordigen toeristen en evenementen in de regio elk jaar een aanzienlijk aantal  bezoekers.

We denken na over het juiste evenwicht tussen leefbaarheid en welvaart.

  • Over duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. 
  • Over lusten verhogen en lasten verminderen. 
  • Over een integrale aanpak die zowel bewoners centraal zet, als bezoekers gastvrij ontvangt. 
  • Onze focus ligt op beter en niet op meer. 
  • Op kwaliteit en niet op kwantiteit.

We dragen actief bij aan een leefbare, aantrekkelijke en welvarende gemeente waar de economische ontwikkeling niet ten koste gaat van de leefbaarheid.

We werken intensief aan het verbeteren van de reputatie van Haarlemmermeer.

Wij willen met dit Community Platform bewoners verbinden zowel jong als oud. Ideeën transparant maken en een ieder hierbij betrekken. Elke leeftijdsgroep moet hiervoor in aanmerking kunnen komen. Door het initiëren van dit platform hopen wij bewoners een kans te geven door zijn/haar ideeën te ventileren en eventueel te implementeren, zodat wij allen als bewoners van Haarlemmermeer hiervan gebruik kunnen maken. Door het zichtbaar maken van de mogelijkheden en behoeften kunnen we de band als bewoners versterken en hierdoor een veilige, sfeervolle leefomgeving creëren.

Wij zijn dit community platform gestart vanuit onze eigen ideologie. Het geloof om een community te starten waar mensen elkaar kunnen helpen en bereiken. Waar wensen werkelijkheid kunnen worden als we gezamenlijk onze krachten bundelen. Laten we starten met de bewoner die bepaalt wat er noodzakelijk is en de gemeente kan informeren over de benodigdheden.

#Citizens&Living #DigitalCity

https://inhaarlemmermeer.nl/

Comments

Topics