Giveaway! 10x tickets voor State of the Region 2023

Featured image

We mogen 10x tickets weggeven aan onze community voor State of The Region 2023!

Op dinsdag 11 juli organiseren onze collega's bij Amsterdam Economic Board voor de zesde keer State of the Region, dé netwerkdag voor beslissers en veranderaars bij bedrijven, kennisinstellingen, overheden, maatschappelijke en culturele organisaties in de Metropool Amsterdam.

Ze zorgen voor een inspirerend programma over de Metropool van Morgen en voor voldoende gelegenheid om bij te praten met andere beslissers en vernieuwers. Naast het hoofdprogramma staan er verschillende side events op het programma.

Hoe kan je meedoen?
Dit event is op uitnodiging, maar onze community mag natuurlijk niet ontbreken! Vertel ons in 1 zin waarom jij hierbij moét zijn! Dit mag in een mail naar info@amsterdamsmartcity.com (Onderwerp: State of The Region giveaway)

Programma

Tussen 16.30 en 17.30 uur staat er een inspirerend hoofdprogramma onder leiding van Janine Abbring en Tex de Wit met onder andere:

  • Femke Halsema – voorzitter van de Amsterdam Economic Board en de Metropoolregio Amsterdam over het pamflet ‘Kiezen voor wat nodig is voor de Metropool van Morgen’
  • Kritische reflectie op het pamflet vanuit verschillende invalshoeken

Voor en na het hoofdprogramma is er uitgebreid tijd om elkaar te ontmoeten.

Vanaf 14.30 uur zijn er de volgende side-events:

Economische Verkenningen MRA: VU-hoogleraar prof. dr. Henri de Groot bespreekt en analyseert de keuzes waar we voor staan aan de hand van de nieuwste inzichten uit de EVMRA 2023 (gemeente Amsterdam)

State of the Youth: hoe kijken jongeren en jongvolwassenen naar de keuzes die gemaakt moeten worden en wat levert het ze op? (Young on Board)
Thema: Brede Welvaart & Brede Participatie.

Lees meer over het programma via onderstaande link:

Meer over dit event

Comments

Topics