Outdoor Office Day

Featured image

In het Nieuwe Werken staan gezondheid en vitaliteit centraal. Voor iedereen is bewegen en werken in het stedelijke groen een ‘must’. Wist je dat wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat een groene omgeving bij mensen creativiteit stimuleert, de concentratie verbetert en een rustgevend effect heeft? Buiten bewegen is noodzakelijk voor je gezondheid. Het sluit perfect aan bij de breed gevoelde noodzaak om het werkgeluk en het welzijn van medewerkers te verbeteren.

Staat het idee van een #OutdoorOfficeDay je wel aan?

Verlang je ook naar een werkoverleg buiten in het stedelijk groen, in de omgeving van je kantoor? Wil je bij voorkeur je plannen wandelend bespreken met een collega? Of gewoon ergens in een park in de buurt een werklunch organiseren? Of het liefst dat belangrijke telefoongesprek buiten voeren?

Initiatiefnemer Nature Desks wil ook andere mensen, organisaties en bedrijven in Nederland uitnodigen om ook dit jaar op 23 juni hun ‘werkplek’ letterlijk buiten in het stedelijk groen te plaatsen.

Ook jij kunt aan de slag met deze landelijke Outdoor Office Day! Ga naar buiten. Maak je collega’s enthousiast en verzin een gaaf idee voor de #outdoorofficeday!

What is the next step?

save the date: 23.06.2020 the second Outdoor Office Day

What can other cities learn from your project?

  • more information follows soon -
www.outdoorofficeday.nl

1 Comment

Topics