Seenons

Featured image

Samen maken wij 100.000 bedrijven restafval-vrij in 2025!

Seenons maakt het omschakelen naar een duurzame bedrijfsvoering gemakkelijk.

Seenons bundelt de krachten van traditionele afvaldienstverleners en duurzame logistieke partijen in een intelligent platform. Jij geeft aan welke specifieke afvalstromen er vrij komen bij jou in het bedrijf. Wij kijken welke partij bij jou in de buurt is en halen het afval op de meest duurzame manier op. Dit gebeurt allemaal contract vrij en is optimaal flexibel opgesteld. Geen vaste dagen met betrekking tot het ophalen. Simpelweg: bak vol? Geef het door, wij regelen de rest!

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen of meer informatie?

Stuur een mailtje naar <hallo@seenons.com>

What is the goal of the project?

Elke dag gebruiken we ontzettend veel grondstoffen. Meer dan de wereld kan produceren en het is duidelijk dat we een gezamenlijk probleem hebben met afval. Wij geloven dat er een toekomst bestaat waarin 0 % restafval de standaard is. De manier waarop Seenons dat doet is door het gemakkelijk te maken voor bedrijven om afval te scheiden en het vervolgens op een gescheiden en duurzame manier op te laten halen.

We willen zo elke stroom, van groot tot klein redden uit de restafvalbak. En waar mogelijk in volledige transparantie via ons intelligente platform. Dit willen wij faciliteren door waar kan met zo groen mogelijk en al rijdende logistiek in de stad.

What is the result of the project?

Seenons bundelt de krachten van traditionele afvaldienstverleners en duurzame logistieke partijen in een intelligent platform. Jij geeft aan welke specifieke afvalstromen er vrij komen bij jou in het bedrijf. Wij kijken welke partij bij jou in de buurt is en halen het afval op de meest duurzame manier op.

Met de innovatieve aanpak van Seenons kunnen we steeds meer stromen uit het restafval redden, ook als het om kleine volumes gaat. De traditionele afvalbranche is ingericht om hele grote volumes samen te persen en op een efficiënte manier te vervoeren, maar als we een circulaire economie willen zullen we in moeten zetten op een fijnmazige logistiek.

Op deze manier helpen wij ondernemers en bedrijven met het omschakelen naar een duurzame bedrijfsvoering.

Who initiated the project and which organizations are involved?

Jorn Eiting van Liempt en Joost Kamermans zijn de oprichters van Seenons

What is the next step?

Eind september zal het online platform live gaan die gebruikt kan worden via een web applicatie.

What can other cities learn from your project?

Alleen samen kunnen wij een circulaire economie realiseren en dat staat bij Seenons voorop.
We werken samen met de grootste en kleinste afvalverwerkers in Nederlands, de grootste en kleinste logistieke dienstverleners en de grootste en kleinste circulaire producenten. Samen inspireren en streven naar een schonere wereld!

https://seenons.com/circulair/

Comments

Topics