Dutch Data Science Week

Featured image

De tweede editie Dutch Data Science Week zoekt naar concrete oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Van het verminderen van onnodig energieverbruik tot het bedenken van een samenhangend systeem voor kunstmatige intelligentie in een ziekenhuis: tijdens de Dutch Data Science Week ontwikkelen data scientists slimme oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. De tweede editie vindt plaats van 25 mei tot en met 1 juni.

De Dutch Data Science Week (DDSW) is een initiatief van GoDataDriven en SAS en heeft dit jaar ‘the impact of data science on society’ als thema en wil aan de hand van maatschappelijke uitdagingen een impuls geven aan de kennisontwikkeling en kennisdeling binnen data science. Centraal tijdens de week staan de hackathons waar data scientists concrete oplossingen bedenken voor uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en samenleving.
Naast de hackathons worden er ook twee conferenties georganiseerd. Op PyData Amsterdam, van 25 tot en met 27 mei, delen gebruikers en ontwikkelaars van data-analysetools kennis en inzichten met elkaar. De SAS Data & Analytics Day op 31 mei gaat over ontwikkelingen en trends op het gebied van data analytics en artificial intelligence.

Verder bestaat de week uit verschillende meetups die gericht zijn op praktische en datagedreven use cases, blockchain- en cloudtechnologie, zoals Amazon Webservices en Google Cloud Platform. Lees meer over de meetups

Ten slotte heb je de mogelijkheid om aan diverse trainingen deel te nemen, zoals een training over GDPR & Data Privacy, Signal Processing en Deep Learning. Lees meer over de trainingen

www.dutchdatascienceweek.nl

Comments

Topics