IoT - Utopia or Dystopia?

Featured image

On the 28th of September, InterTheThings2017 will explore new business cases that emerge in the rising field of the Internet of Things (IoT). Please note that this event is held in Dutch.

In de live omgeving van het Smart Industry Fieldlab 3D Makers Zone in Haarlem gaan we op 28 september op zoek naar de antwoorden die horen bij de volgende fase van de IoT-markt. Juist in de zogenaamde 'technology convergence’ liggen de mooiste cases. De wereld van IT ontmoet de wereld van OT (Operational Technology): de volgende fase van Internet gaat over Bits in Atoms.

Het volgende decennium gaat over een data driven economy. Het Internet of Things (IoT) zal een van de belangrijkste aanjagers zijn van deze ontwikkeling. De derde fase van Internet gaat met allerlei disruptieve technologie over het digitaliseren van onze fysieke omgeving.

De technologie en infrastructuur heeft zich de laatste jaren uitgekristalliseerd. Voor veel organisaties is het nu zaak om te kijken hoe aan deze ontwikkeling mee te doen en de business case te vinden.

InterTheThings gaat met u op zoek. Dit jaar gaan we nadrukkelijk kijken wat IoT kan brengen in productieprocessen, marketing, kritische infrastructuur, smart cities, logistiek en enterprise mobility.

Het programma zal dus worden opgebouwd rondom real life cases en experiences. Een business case maken met smart systems blijkt nog niet eenvoudig, maar toch zal elke organisatie moeten gaan innoveren en co-creatief moeten zoeken op nieuwe en onbeken- de terreinen.

Tevens vindt er een (besloten) sub-event voor 50+ CIO’s en Digital leaders plaats tijdens het InterTheThings event.

Wilt u leading blijven in uw sector, dan kunnen u en uw organisatie zich niet veroorloven deze dag te laten schieten.

Met onder andere:
Robert Heerekop is een van de IoT specialisten in Nederland die al vanaf zijn studietijd bezig is met radio, RFID en IoT Hij begeleidt, als IoT-expert, zowel start-ups als grote organisaties zoals Siemens, General Electric, Alliander en Qurrent Hij is ook co- auteur van “Aan de slag met Internet of Things” en de roman “Disrupted, when The Internet of Things takes over”. Meer nieuwe sprekers kan je op de website vinden.

Locatie:
3D MAKERS ZONE
Dit jaar vind InterTheThings plaats in Smart Industry Fieldlab: 3D Makers Zone.
Ingenieur Lelyweg 45, 2031 CC Haarlem
(U kunt gratis parkeren op het terrein van de
3D Makers Zone)

Voor partners van InterTheThings en voor studenten gelden speciale kortingen. Vul bij het registratieformulier uw partnercode of studentnummer in.

http://www.interthethings.com/

Comments

Topics