Netwerkbijeenkomst: ‘Technologie: Onze vriend en vijand’

Featured image

Emerging Technologies zoals Artificial Intelligence en Internet of Things; als we de hype moeten geloven, zal het de wereld redden óf de mensheid overbodig achterlaten. Is de impact van technologie op de mens te overzien? Anticiperen we wel voldoende op alle veranderingen? Welke rol spelen klanten, inwoners, patiënten en gebruikers eigenlijk nog? Hoe kunnen we technologie en data inzetten voor een menselijke digitale transformatie in onze Metropoolregio?

We ontmoeten je graag op maandag 3 december op onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Na een kort inhoudelijk programma is er volop tijd om te netwerken en samen plannen te maken voor 2019.

Programma
Kate O’Neill – Fortune 500-adviseur, auteur en Tech-humanist over de mens-gecentreerde Metropool van de toekomst:

Hoe kunnen wij de economische, technologische en data gedreven kansen omarmen en tegelijkertijd de meest hoopvolle en leefbare toekomst bieden voor de mensen die er wonen, werken en spelen? Kate neemt ons mee naar de nieuwe wereld waar data en technologie bijdragen aan betekenisvolle menselijke ervaringen, rechtvaardige opbrengsten en duurzame resultaten.

Arnold WM Smeulders – hoogleraar Artificial Intelligence aan de UvA, lid van AINED voor de nationale agenda AI, directeur van de UvA-labs met Qualcomm en met Bosch, betrokken bij Kepler Vision BV. Kepler is zijn tweede start-up vanuit de universiteit.

Arnold zal vanuit zijn ervaring met publiek-private samenwerkingen op het Science Park putten om te laten zien dat de rol van de universiteit in de digitale stad verandert.

Meld je op tijd aan want vol = vol.

https://www.amsterdameconomicboard.com/agenda/netwerkbijeenkomst-technologie-onze-vriend-en-vijand

Comments

Topics