Internationale kansen voor de circulaire bouw en GWW

Featured image

Rijkswaterstaat wil samenwerken aan een sterke internationale positie van onze circulaire bouw- en GWW-sector. We willen gezamenlijk de internationale condities creëren om de transitie naar een circulaire bouw en GWW te versnellen. Op 29 mei van 13:00 - 17:00 uur organiseren we daarom samen met Holland Circular Hotspot een internationale circulaire economie netwerkbijeenkomst in Utrecht om internationale circulaire kansen te grijpen!

Tijdens de bijeenkomst willen we met elkaar onze ambities en behoeften in internationaal circulair ondernemen delen. Iedere deelnemer krijgt het podium om (internationale) ervaringen te presenteren en vragen te stellen. Ook delen we de CE-kansen die we in het buitenland zien en instrumenten voor internationaal ondernemen. Zo brengen we de benodigdheden in kaart, maken we de kansen concreet en gaan we met onze ambities aan de slag!

Programma
• Welkomstwoord door RWS
• Pitches: kennismakingsronde
• Circulair internationaal ondernemen voor de bouw en GWW door HCH, RVO & RWS
- Terugblik: gesignaleerde CE-kansen voor de bouw en GWW uit internationale activiteiten in Parijs, China, Luxemburg, Zuid-Afrika en Singapore.
- Lessons learned: internationale ervaringen & instrumenten voor circulair internationaal ondernemen
- Vooruitblik: aankomende internationale CE-kansen voor de bouw en GWW - Holland Circular Economy Week & Matchmaking, Innovation Expo 2018.
• Circulaire netwerkborrel
• Eind

Locatie
We ontvangen je graag in het LEF future center: Griffioenlaan 2, 3526 LA Utrecht. We sluiten rond 17.00 uur af met een borrel.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst en pitch door te mailen naar circulair@rws.nl. We vernemen graag uiterlijk op 22 mei of we op jou komst mogen rekenen.

Graag tot 29 mei!


Comments

Topics