Save the date 30 september 2016 – Business innovation for IT: the business case of the Internet of Things

Featured image

Save the date 30 september 2016 – Business innovation for IT: the business case of the Internet of Things

Het volgende decennium gaat over een data driven economy. Het Internet of Things (IoT) zal een van de belangrijkste aanjagers zijn van deze ontwikkeling. Technologie en infrastructuur zijn de laatste jaren uitgekristalliseerd. Voor veelorganisaties is het nu zaak om te kijken hoe aan deze ontwikkeling mee te doen en de business case te vinden.

We gaan nadrukkelijk kijken wat IoT kan brengen in productieprocessen, marketing,kritische infrastructuur, smart cities, logistiek en enterprise mobility. Maar ook vooral wat zijn de ins en outs voor IT Executives?

Rondom dit thema organiseert CIONET samen met haar zuster community ITWNET (voorIT professionals) een conferentie “InterTheThings”. Het CIONET community event zal – exclusief voor CIONET leden – als subsessie tijdens deze conferentie plaatsvinden. Het programma wordt opgebouwd rondom real life cases en experiences van Internet of Things voor IT Executives.

Eenbusiness case maken met smart systems blijkt nog niet eenvoudig, maar toch zal elke organisatie moeten gaan innoveren en co-creatief moeten zoeken op nieuween onbekende terreinen.

Aankomende vrijdag 30 september zullen we in gesprek gaan met experts uit het veld waaronder:

- Kees Mensch, Programma Manager – Enexis,

- Andrew James Stanford-Clark, Member of the IBM Academy ofTechnology, and IBM Master Inventor & professor – NewcastleUniversity(TBC) en

- Gerd Kortuem, Professor of Internet of Things – TU Delft

Meer info rondom het programma en sprekers volgen snel!

Datum: vrijdag 30 september 2016

Meer info op: www.interthethings.com

Bent u (nog) geen lid van CIONET maar heeft u wel interesse om aankomende 30 september met CIO’s en IT Executives van gedachten te wisselen tijdens dit event? Neemt u dan contact op met floortje@cionet.com of kijk op <http://www.cionet.com> of u in aanmerking komt voor CIONET-lidmaatschap.

Bent u geïnteresseerd in de parallel lopende InterTheThings-conferentie? Aanmelden kan hier: <http://www.interthethings.com>

https://www.linkedin.com/pulse/save-date-30-september-2016-business-innovation-case-things-akkerm...

1 Comment

Topics