WeMakeTheCity | 'Innovatietour speciale editie'

Featured image

Als ik je zou vragen om je een stad van de toekomst voor te stellen, wat zou je je dan voorstellen? Vliegende auto's suizen boven of glazen torens die naar de hemel reiken? Een 700 jaar oude stad gebouwd op de modderige oevers van een rivier zou toch niet voor je geestesoog verschijnen. Maar Amsterdam is precies dat!

Tijdens deze speciale editie van de net gelanceerde innovatie tour zul je slechts enkele van de vele innovaties zien die deze stad te bieden heeft. We gaan samen op pad. Daarna vertellen we je alles over Amsterdam Smart City, kan je een bezoek brengen aan het groenblauwe dak op het Marineterrein en kan je aansluitende activiteiten doen op het gebied van innovatie op en rond het Marineterrein.

De tour start op het Centraal Station en eindigt op het Marineterrein. Na afloop van deze tour kun je je ook aanmelden voor een smart city workshop waar je kunt ervaren wat een slimme stad voor jou betekent. Aanmelden kan hier: https://amsterdamsmartcity.com/events/smart-city-workshop

Dit evenement is onderdeel van WeMakeThe.City. Koop alsjeblieft eerst een festivalpas à €10,- en meld je dan aan voor deze tour.

Programma:
•11.00 Innovatietour, de speciale editie, van Centraal Station naar het Marineterrein
•12.00 Feedback en suggesties
•12.15 Mogelijkheid voor activiteiten op het Marineterrein
•13.00 Optioneel: Smart City Workshop bij NEMO
Meer info: https://amsterdamsmartcity.com/events/smart-city-workshop

Experts die mee lopen op deze speciale editie:
- László Vákár (Movares)
- more t.b.a.

https://wemakethe.city/nl/programma-item?programid=4445

5 Comments

Amsterdam Smart City's picture
Amsterdam Smart City

Unfortunately this tour is cancelled. We are very sorry for the inconvenience!

Lotte Duursma's picture
Lotte Duursma

Hi @sergiosalvai . On Friday (14:00) the event will be in English, on Saturday (11:00) the event will be in Dutch. Are we going to see you there?

Topics