Wocomoco; international congress on sharing mobility

Featured image

Het congres op gebied van deelmobiliteit.

Wat kun je verwachten?

Ontmoet de crème de la crème van (inter)nationale platformen in auto-, rit, -fiets, -scooter en meer delen zoals Bird, Greenwheels, Felyx, Amber, Uber, Ioki, Mobike, GreenMobility, Mobility Carsharing, Mywheels, Hely, Toogethr, Juuve, Carvelo2go, Publibike, idosh, Biro, Cargoroo en meer.

Er zijn spannende OEM's of OV partijen zoals Lynk & Co, MOIA (VW), BMWi, Riese&Muller, Transdev en Switch van Hanover Hochbahn. Ook de wetenschap komt aan het woord, met onder andere Karel Martens over vervoersarmoede en iemand van de Uni in Sheffield over Blockchain en andere tech ontwikkelingen.

Beleidsmakers zoals de DG Mobiliteit van IenW, programmadirecteur Mobiliteit en Gebieden, de wethouder van Rotterdam komen ook, internationale branche verenigingen zoals CoMoUk, Bundesverband Carsharing en autodelen.net zijn aanwezig. Ook tech partijen als PTV, Invers en Ridecell delen hun inzichten.

Luister en praat mee over MaaS, wonen & deelmobiliteit, elektrisch, zelfrijdend en delen, beleid, gedragsverandering, bezettingsgraad en stel de brutale vraag die je altijd al wilde vragen aan Uber in een 'boxing ring', maar check vooral het programma! https://www.wocomoco.org/assets/docs/Infomaterialien_Kongress_2018/wocomoco_2018_vs02.pdf

https://www.wocomoco.org/en/kongress/Kongress-2018/index.php

1 Comment

Topics