Nordic EV Summit Oslo 20-21 maart

Op 21 en 22 maart 2019 vindt de Nordic EV Summit plaats in Oslo, Noorwegen. Het is mogelijk voor Nederlandse ondernemers in elektrisch vervoer om deel te nemen aan de Nederlandse delegatie die dit congres zal bezoeken. Sharon Dijksma, wethouder Verkeer en Vervoer van de gemeente Amsterdam, zal ook spreken op dit congres.

21 maart 2019

De 'Planet Electric' Nordic EV Summit biedt een uitstekende gelegenheid aan Nederlandse ondernemers om zich op de Noord-Europese markt te presenteren en contacten te leggen. Op dit congres, dat op 21 en 22 maart in Oslo plaatsvindt, komen nationale en lokale beleidsmakers bijeen, evenals vertegenwoordigers van de Noorse EV-industrie, relevante wetenschappelijke instituties en gebruikersgroepen. Vanuit de gemeente Amsterdam is Sharon Dijksma aanwezig: als wethouder Verkeer en Vervoer zal zij op het congres spreken.

Met ondersteuning van de gemeente Amsterdam, de Nederlandse ambassade in Oslo en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert FIER Automotive op de aangrenzende beurs een Nederlandse stand rondom elektrisch vervoer. Dit biedt een uitstekende kans connecties te leggen met de lokale markt.

Ondernemers die interesse hebben om dit congres bij te wonen en deel willen nemen aan de Nederlandse stand wordt nu gevraagd contact op te nemen met Inge Weken van FIER Automotive via ingeweken@fier.net.

Bij voldoende belangstelling van Nederlandse deelnemers overweegt de Nederlandse ambassade in Oslo om een Nederlands-Noors netwerkevenement te organiseren met matchmaking-mogelijkheden.

De kosten van deelname aan de stand zijn voor ondernemers EUR1.500 (excl. BTW) Bij deze prijs is inbegrepen:
•Participatie in de stand
•Vermelding van logo in de stand
•Vermelding van logo op de congres-website
•Kaart voor het congres, én voor het Noorse avond-netwerkevent
•Ondersteuning bij het maken van afspraken met zakelijke contacten
•Het Nederlands-Noors netwerkevenement (op voorwaarde dat hier voldoende belangstelling voor is)

Bij vragen over en registratie voor deelname aan de Holland e-Mobility sector op de Nordic EV Summit in Oslo, neem contact op met Inge Weken van FIER Automotive: ingeweken@fier.net.

https://www.iamsterdam.com/nl/zakelijk/amsterdam-trade/reisagenda-2019/nordic-ev-summit-oslo

Comments

Topics