Pitch jouw SDG Moonshot en win een podium, €500 en 3 belangrijke koffie-afspraken!

In 1969 landde de eerste man op de maan. Nooit eerder was zo een radicale en ingrijpende stap gezet door de mensheid. Daarvoor was lef, doorzettingsvermogen en ambitie nodig en vooral ook bewegen en denken buiten de gebaande paden.

Voor het behalen van de Sustainable Development Goals (SDGs) in 2030 hebben we net zulke baanbrekende ideeën nodig. In aanloop voor de SDG Action Day op 25 september in het KIT nodigen we iedereen uit hetzelfde te doen in de SDG Moonshot Pitch. Daarom vragen we je om met jouw SDG Moonshot Pitch te komen: een mindblowing, innovatief, out-of-the box idee voor het behalen van één of meerdere van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen.

Als je het beste Moonshot idee hebt, mag je dat tijdens de SDG Action Day op 25 september voor 500 mensen pitchen in het SDG House in Amsterdam. Daarnaast krijg je rechtsreeks toegang tot relevante impactmakers in het brede SDG Netwerk die jouw idee een stapje dichterbij realisatie kunnen brengen. Kijk op de link hoe je mee kan doen. Wees snel, want meedoen kan tot 15 september!

You can also pitch in English: https://www.sdgnederland.nl/sdg-moonshot-en/

“People who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.” – Rob Siltanen

https://www.sdgnederland.nl/sdg-moonshot/

Comments

Topics