Rev3days - Haut-de-France

Featured image

Het regionale masterplan Rev3 werd in 2013 gelanceerd door Jeremy Rifkin, in samenwerking met de private sector, lokale autoriteiten, clusters en universiteiten in Hauts-de-France. Rifkin's doel was om aan alle energiebehoeften te voldoen door duurzame energie in 2050 en van Hauts-de-France de eerste regio te maken die het post-carbon tijdperk betreedt. Rev3Days borduurt voort op dit concept.

• Rev3 is een initiatief van de Europese Unie om samenwerking tussen bedrijven te promoten op het gebied van circular economy, smart cities, additive manufacturing en energie.
• Door een begeleid B2B-matchmaking proces wil Rev3 bedrijven maar ook lokale autoriteiten, gemeenten en scholen helpen met het vinden van potentiële klanten, producten en strategische of institutionele partnerships.
• De conferentie is daarnaast ook gericht op de investeringsmogelijkheden in Haute-de-France, de regio van Frankrijk die London, Parijs en Brussel met elkaar verbindt. Gezien het BNP van €153 miljard (vergelijkbaar met Ierland), de jonge bevolking en de aanwezigheid van zo’n 282.000 bedrijven is dit een zeer aantrekkelijke investeringsregio.

http://www.rev3days.com/

Comments

Topics