Sittard-Geleen zoekt smart toepassingen in de openbare ruimte

Innovatieve ideeën krijgen het podium in Sittard-Geleen

Heb jij een innovatief product dat bijdraagt aan de smart openbare ruimte? En wil jij een plek in een proeftuin om dit product te 'testen'? Meld je dan aan voor de pitchcarrousel van de gemeente Sittard-Geleen!

Sittard-Geleen krijgt een eigen proeftuin, waarin we de openbare ruimte van de toekomst maken. Om de ideeën en initiatieven te inventariseren organiseren we een pitchcarrousel.

zie ook: http://future-city.nl/pitchcarrouselsittardgeleen/

Kom jij jouw product ook pitchen?

De details op een rijtje:

• Donderdag 18 april 2019
• Maximaal 17 pitches
• 4 minuten per pitch
• Nationaal en internationaal
• Zichtbare smart oplossingen in de openbare ruimte
• Geheel vrijblijvende deelname
• Ontmoet andere ondernemers in de (smart) openbare ruimte
• Kom in contact met andere gemeenten die hun openbare ruimte smart willen maken

Over de proeftuin

De gemeente is de tuinman in andermans tuin. Althans, zo denk de gemeente Sittard-Geleen erover. Daarom zijn zij het project ‘De Tuinman van Sittard-Geleen’ gestart. Komend jaar gaan wij met hen aan de slag met de Tuinman van Morgen, waarin we de Tuinman ‘smart’ gaan maken.

De Tuinman van Morgen is onderdeel van het Smart Stedenbouw project van de Future City Foundation. In dit project onderzoeken we met ruim twintig partners hoe de ontwerpopgave van de stad verandert door digitalisering en technologisering.

De Tuinman krijgt een eigen proeftuin, waarin we de openbare ruimte van de toekomst maken. In de proeftuin willen we ideeën en initiatieven van burgers, verenigingen en bedrijven samenbrengen. Hiervoor organiseren we een pitchcarrousel. Een pitchcarrousel is een bijeenkomst van een middag waarin vernieuwende (smart) oplossingen en producten voor de openbare ruimte zich presenteren. Na de pitchcarrousel beslist de gemeente Sittard-Geleen met welke partijen zij de proeftuin willen uitvoeren.

https://mailing.elbamedia.nl/mailcamp/display.php?M=884880&C=3c3a60a7da7f5cbc445a1087e37e28ef&S=7...

Comments

Topics