Smart Cities NYC ’17 Conference and Expo (in Dutch)

Van 3 tot en met 5 mei presenteren Eindhoven, Amsterdam en Den Haag zich gezamenlijk met Smart City-projecten op een Holland Paviljoen tijdens het Smart Cities Conferentie en Expo in New York City.

Bent u ondernemer op het gebied van ‘smart cities’ met een focus op Smart Mobility & Energy Efficiency? Wilt u de Amerikaanse markt verkennen en deze eerste editie van de Smart Cities NYC conferentie en expo bijwonen? Meld u dan aan voor het Innovatie Smart Cities NYC programma van 3 tot en met 5 mei 2017!

Voor deze conferentie en expo op het snijdvlak van technology & urban life zijn meer dan 250 Amerikaanse en 100 internationale steden uitgenodigd en worden in totaal ongeveer 4500 bezoekers verwacht. Er is tevens een evenement met 50 startups aanwezig.

Centraal staat het delen van kennis en ervaring met belanghebbenden wereldwijd over de uitdagingen van steden in het kader van duurzame stedelijke ontwikkeling én het zien van de best practices op het gebied van ‘energy & resources, big data & technology, governance, planning & development, mobiliteit, community & culture en economic empowerment’.

Voor wie?

Nederlandse ondernemers op het gebied van smart cities en technologie die actief werken aan duurzame innovatietrajecten, uitbreiding naar of zakelijke kansen in de regio New York of de Verenigde Staten. Daarbij ligt de focus op bedrijven in ‘Energy Efficiency’ en ‘Smart Mobility’ en heeft uw product of dienst goede kansen op de markt in de VS. Hierbij wordt geselecteerd op basis van de volgende deelonderwerpen:

- Geothermal energy
- Smart commercial energy usage
- Last-mile solutions
- Car/Ride-sharing
- Electric Transportation

Wat kunt u verwachten?

Conferentie toegang
Door deelname aan deze eerste Smart Cities NYC '17 conferentie en expo in New York bent u in de gelegenheid om experts, gebruikers en collega’s op het gebied van smart cities & technologie te ontmoeten en nieuwe kansen op zakelijk gebied te ontdekken. Op basis van het door het Nederlandse Consulaat Generaal afgesloten partnership heeft u toegang tot deinteractieve presentaties, workshops en networking events & recepties van de conferentie.

Expo & Holland paviljoen
Aanwezigheid op de expo biedt het podium om onder een ‘Holland paraplu’ uw innovatieve smart city oplossingen en projecten te presenteren. Gezamenlijk vergroten de Nederlandse ondernemers hiermee de zichtbaarheid en positie van 'Dutch Smart City Solutions'. Daarbij wordt het paviljoen gebruikt voor de promotie van de NL Smart City Strategie welke op 25 januari is aangeboden aan minister president Rutte.

Parallel aan de bovenstaande programma onderdelen organiseren het Nederlandse
Consulaat-Generaal in New York en incubator B. New York een intensief ‘Smart Cities
startup bootcamp’ programma voor Nederlandse startups om hen kennis te laten maken met het startup ecosysteem, netwerk en industrie in New York. Hiervoor geldt een separate inschrijving en selectieprocedure.

Deelname
Meld u via onderstaand emailadres vóór 17 maart aan voor dit Innovatie Smart Cities NYC Programma. Het aantal mogelijke inschrijvingen is gelimiteerd en de kosten bedragen EUR 450 per persoon. Uw deelname wordt definitief bevestigd op basis het aantal beschikbare plaatsen en de benodigde aansluiting met de thema’s en sub sectoren Energy Efficiency en Smart Mobility.

De kosten van het programma en toegang tot de Smart Cities NYC’17 Conferentie en Expo worden betaald door het Nederlandse Consulaat Generaal in New York en RVO. Andere kosten zoals vluchten, overnachtingen, vervoer en maaltijden zijn voor eigen rekening. Suggesties voor de te boeken vluchten en accommodatie ontvangt u na de bevestiging van uw aanmelding.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met: Maartje Smitshuysen
email: maartje.smitshuysen@minbuza.nl


Comments

Topics