Kim Pieper

Activity

  • 2
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 0
    Comments
Kim Pieper, Impact PR advisor at Blyde Benelux, posted

Regeneratie Manifestatie

De zomer staat voor de deur en dat betekent tijd om naar buiten te gaan! Om te inspireren, in contact te komen met de rijke natuur, het land en de mensen om je heen, wordt de Regeneratie Manifestatie gevierd op 17-18-19 juni. Tijdens dit driedaagse evenement vol workshops en excursies in Amsterdam Nieuw-West leer je hoe je in eigen buurt het verschil kan maken voor een mooiere planeet. Ga in gesprek over een inclusieve stad, volg een wildpluk tour door Amsterdam, maak je eigen bloeiende balkon, leer hoe je als ondernemer een regeneratief bedrijf op kan zetten, en nog veel meer!

Kim Pieper's picture Masterclass / workshop from Jun 17th to Jun 19th
Kim Pieper, Impact PR advisor at Blyde Benelux, posted

Ondernemen voor de Toekomst - The Present

Featured image

Op 22 maart organiseert The Present een event voor iedereen die wil ontdekken hoe zijn of haar kwaliteiten een bijdrage kunnen leveren aan een sociale en inclusieve samenleving. Tijdens deze middag vertelt Kees Klomp over het belang van de betekeniseconomie, delen ondernemers hun ervaringen en laten verscheidene bijzondere initiatieven zien hoe zij een bijdrage leveren aan het leven van anderen. Ontmoet gelijkgestemden en raak geïnspireerd door concrete voorbeelden van andere ondernemers. Ben jij klaar om te ondernemen voor de toekomst? Kom langs op 22 maart!

“Ondernemers staan voor visie, verandering en daadkracht. Precies de drie dingen die nodig zijn voor een duurzame en sociale toekomst.”

Over The Present
The Present (www.thepresent.world) is een ondernemersplatform met een frisse blik op ondernemerschap. Door middel van campagnes, events en actieve matchmaking helpt The Present ondernemers zich bewust(er) te worden van de positieve rol die zij kunnen spelen in de samenleving.

Kim Pieper's picture Masterclass / workshop on Mar 22nd