Cato Bechtold

Activity

  • 2
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 0
    Comments
Cato Bechtold, Advisor for public values at Hiemstra & de Vries, posted

Terugkijken SES community digitale sessie congestiemanagement 2.0 en financieringsregeling

Op dinsdag 5 juli, organiseerde de werkgroep slimme energie systemen (SES) van de Provincie Noord-Holland, TenneT en Liander een digitale sessie voor de SES community. Hierin vertelde Liander over congestiemanagement 2.0 en gaf de Provincie inzicht in de aankomende subsidieregeling voor SES projecten.
Updates ontvangen van en/of meedoen aan de community? Mail naar cato.bechtold@hiemstraendevries.nl

#Energy
Cato Bechtold, Advisor for public values at Hiemstra & de Vries, posted

Webinar Congestiemanagement 2.0 & subsidieregeling slimme energie systemen

Ons elektriciteitsnet loopt op heel veel plekken in Nederland vol. Met netbeheerder Liander, provincie Noord-Holland, Metropool Regio Amsterdam, andere overheden, bedrijven en kennispartners zoeken we naar nieuwe oplossingen, op het thema slimme energie systemen (SES). Met alleen verzwaring van het net redden we het namelijk niet, er zijn ook slimme oplossingen nodig. Maar welke? En hoe zorgen we ook hier voor versnelling?

Ben je geïnteresseerd in dit vraagstuk, sluit je dan aan bij onze community en schrijf je in voor de webinar op 5 juli van 12.00 tot 13.30.

In dit webinar praten Patrick Begemann en Bas Trago van Liander je bij over de nieuwe netcode die sinds mei van kracht is. Wat is er allemaal veranderd met de nieuwe netcode en wat kan dit betekenen voor netcongestie? Ook vertellen Patrick en Bas over de pilot op onderstation Westhaven in de Haven van Amsterdam en wat dit betekent voor congestie op andere stations in Noord-Holland.

Ellen van der Heijden van de Provincie Noord-Holland vertelt kort over de aankomende financieringsregeling van de provincie voor SES-vraagstukken.

Bertram van der Wal inventariseert tot slot met de groep welke onderwerpen nog dit jaar aandacht vragen op het thema slimme energie systemen en wat jij daarin zelf mogelijk kunt brengen. Zo maken we gezamenlijk de agenda van deze community!

Wil je aansluiten, stuur dan een mail naar cato.bechtold@hiemstraendevries.nl, dan ontvang je een link naar de webinar. En stuur de uitnodiging door naar een contact waarvoor je denkt dat het relevant is. Kijk voor meer informatie op

Online event on Jul 5th