Yeni Joseph

Activity

  • 2
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 0
    Comments
Yeni Joseph, Head of Public Policy and Government Affairs at TNW, posted

🍃 Join us for the next gathering of Climate Tech Amsterdam on October 17 at TNW City.

Featured image

<strong>🍃 Join us for the next gathering of Climate Tech Amsterdam on October 17 at TNW City.</strong>

An initiative backed by leading ecosystem players, including TNW, StartupAmsterdam, Carbon Equity, Google Netherlands and supported by Climate Tech Cities and De Roos

💡 For this edition, we'll uncover the latest trends & developments in (Dutch) Climate Tech and facilitate discussions around e.g. Sustainable AI and Closing the Climate Finance Gap.

Climate Tech Amsterdam is the Netherlands’ leading community of climate tech innovators, experts and enthusiasts gathering during meetups, roundtables and events to exchange best practices, discuss challenges and opportunities and showcase success stories within Climate Tech.

Spots are limited, so make sure to register!

Yeni Joseph's picture Meet-up on Oct 17th
Yeni Joseph, Head of Public Policy and Government Affairs at TNW, posted

Green Tech Ventures - Pitch Dag 3 februari

Goed nieuws voor alle start-up ondernemers in green tech!
Meld je aan voor de pitch dag op 3 februari

Jij kunt namelijk kans maken op een felbegeerd plekje in een groeiprogramma dat start-ups met een duurzaam concept uit laat groeien tot een succesvol bedrijf!

Wat houdt het groeiprogramma in?
Behoor je tot een van de gekozen start-ups die in het groeiprogramma eindigen, dan kun jij rekenen op persoonlijke begeleiding en financiering om van jouw start-up een succesvol bedrijf te maken. Je wordt gecoacht door een groep ervaren ondernemers met diverse expertises, die de handen uit de mouwen zullen steken om samen met jou alle facetten van je bedrijf tot een succes te maken. Het programma is uniek, want hij wordt aangepast aan jouw product of dienst, en wordt ook continu afgestemd op de fase waarin jouw bedrijf zit alsmede de bijbehorende omstandigheden. Je kunt rekenen op minstens 3 jaar ondersteuning en betrokkenheid van alle experts.

Voor wie is het groeiprogramma?
Heb je een start-up met een product of dienst dat tot doel heeft om de impact op het klimaat te verminderen? Bijvoorbeeld door slimme software of technologische hardware waarmee je CO2 kunt reduceren, iets kunt recyclen, afval kunt minimaliseren of juist energie kunt besparen? Dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden voor de pitchdag. In onze selectie kijken we naar het concept dat jij reeds hebt opgezet, en de kansen die er liggen om dit verder uit te bouwen. Maar we kijken ook naar jouw persoonlijke ambities en groeipotentieel, want samen bereik je immers veel meer. Sta jij open voor ondersteuning op alle mogelijke vlakken en is het je ambitie om jouw concept uit te laten groeien tot een succesvolle business met impact? Meld je dan direct aan op de website https://lnkd.in/eJSVZsVi

Wie coachen jou naar de top?
Natuurlijk krijg je niet zomaar wat hulp. Achter Green Tech Ventures zitten maar liefst zeven getalenteerde en ervaren ondernemers, die reeds hun strepen hebben verdiend in het succesvol opzetten van bedrijven in het MKB. Ze hebben allemaal hun eigen expertise en ze staan te trappelen om hun kennis te delen en samen met jou impact te gaan maken.

Check gauw https://lnkd.in/eJSVZsVi en hopelijk zien we jou gauw!

Yeni Joseph's picture #Energy