Circular Economy Week 2017 - Copper 8 Inspiratiemiddag Samenwerken op basis van vertrouwen

Featured image

Samenwerken op basis van vertrouwen is essentieel, als we een daadwerkelijke circulaire economie dichterbij willen brengen. In deze inspiratiesessie neemt Copper 8 je mee in wat samenwerken op basis van vertrouwen kan brengen! Daarnaast ga je aan de slag om te kijken hoe je met samenwerking je eigen organisatie een stap verder kan brengen.

Dit doen ze samen met Nestor Corronado Palma (Philips) en Michel Bagli (PostNL), die ook hun ervaringen delen. Duurzaamheidsuitgagingen liggen vaak op andere vlakken dan we verwachten. Technisch kan veel meer dan ieder van ons zich voor kan stellen; financieel levert het op de lange termijn geld op: nieuwe ontwikkelingen stranden vaak bij hun implementatie door een gebrek aan echte samenwerking op basis van vertrouwen. Wanneer je het betoog van Jan Terlouw gezien hebt, zie je daar dezelfde boodschap – gebrek aan vertrouwen – in terugkomen.

Wij geloven dat nieuwe vormen van samenwerking de grootste doorbraken gaan realiseren naar een circulaire economie. Op basis van aanbestedingstrajecten die wij begeleid hebben, willen we jullie inspireren in wat nieuwe vormen van samenwerking kunnen betekenen. Maar er is zeker ook aandacht voor jullie eigen vraagstukken. Op welk thema binnen circulaire economie willen jullie de volgende stap zetten? Welke partijen heb je daarvoor nodig? Welke vormen van samenwerking gebruik je nu? Samen ga je kijken waar die samenwerking versterkt kan worden, en daarmee de impact van het circulaire model verder kunnen laten toenemen.

Aanmelden? Stuur een mail naar Sybren Bosch: bosch@copper8.com

http://www.copper8.com/

Comments

Topics