Holland High Tech Paviljoen op Mobile World Congress

Featured image

> Werkt u in de mobiele IT-sector? Heeft u internationale ambities? Neem dan deel aan het Holland High Tech Paviljoen op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. Van 27 februari tot en met 2 maart 2017 is Nederland vertegenwoordigd met het paviljoen.

Het MWC is met ruim 100.000 bezoekers en vele productlanceringen van toonaangevende bedrijven de belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de mobiele en IT-sector. Op het MWC komen vertegenwoordigers uit de hele wereld samen om ontwikkelingen binnen de mobiele sector en onderwerpen op het gebied van onder andere veiligheid en het 'Internet of Things' te bespreken.

Holland Lounge voor Starters International Business

Export biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Het kan leiden tot meer omzet of het antwoord zijn op de toegenomen concurrentie op de binnenlandse markt. Met Starters International Business (SIB) helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten.

Speciaal voor de Starters International Business wordt een Holland Lounge samengesteld, die onderdeel is van het Holland High Tech Paviljoen. Binnen dit programma krijgen deelnemende bedrijven krijgen matchmaking, presentaties en workshops, netwerkgelegenheid en gratis toegang tot de beursvloer. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Spotlight

De Holland Lounge is een open concept, waarin ieder bedrijf de mogelijkheid krijgt voor exposure. Bij deelname aan de Holland Lounge huurt u niet zelf een stand, maar zet u uw bedrijf toch in de 'spotlight'. Het MWC is hét platform om de producten en diensten van uw bedrijf op internationaal niveau te profileren, leads te genereren, contacten te leggen en een internationaal netwerk op te bouwen.

De Holland Lounge wordt ondersteund door de RVO.nl, de Nederlandse Ambassade, het Netherlands Business Support Office Barcelona en de gemeente Den Haag.

Deelname

Het aantal plekken is beperkt. Wilt u deelnemen? Stuur dan een e-mail naar:

E: info@nbso-barcelona.com

Schrijf daarin een korte motivatie waarom uw bedrijf deel zou willen nemen aan de Holland Lounge en het SIB programma op het Mobile World Congress.

U hoort midden januari of u bent geselecteerd voor deelname. Bedrijven die voldoen aan onderstaande criteria hebben voorrang:

•Spanje is een nieuwe afzetmarkt voor uw bedrijf.
•Uw bedrijf haalt momenteel niet meer dan 25% van de omzet uit export

http://www.rvo.nl/actueel/evenementen/holland-high-tech-paviljoen-op-mobile-world-congress?ns_ser...

Comments

Topics