Verleg uw grenzen naar Zuid-Duitsland!

Featured image

Verleg uw grenzen, maar niet te ver... In Duitsland immers ligt namelijk nog veel in het verschiet. Hoewel Nederlandse ondernemers direct over de grens met Nort-Rhein Westfalen hun handelspartners wel weten te vinden, laten we elders veel liggen. Ga daarom met ons mee op missie naar de Zuid-Duitse deelstaten Beieren en Baden-Württemberg: de groeilocomotieven van de Duitse economie.

Zuid-Duitsland genereert ruim 40% van het Duitse BBP en is met een gemiddelde groei van het BBP van ruim 3% in belangrijke mate verantwoordelijk voor de sterke groei van de Duitse economie. Met zijn kennisintensieve industrieën, innovatiekracht en sterke R&D-landschap ligt de toekomst van Duitsland als economische motor van Europa met name in Zuid-Duitsland. En daarmee biedt dit gebied dus ook groeikansen voor Nederlandse bedrijven.

Gaat u mee?

Om die reden organiseren InnovationQuarter, de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij en Oost NV, Rotterdam Partners en Amsterdam Trade samen met het economische (NBSO) netwerk in Duitsland van 1 t/m 3 mei een handelsmissie naar twee belangrijke steden binnen deze deelstaten: München en Stuttgart.

Voor bedrijven die actief zijn binnen Personalised Medicine en Cyber Security wordt een tweetal sterke, thematische programma’s aangeboden die bestaan uit onder andere gerichte bezoeken bij potentiële partnerbedrijven, individuele matchmaking en een tweetal feestelijke netwerkbijeenkomsten met de Duitse contacten in beide steden.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Wij horen graag van u via events@innovationquarter.nl.

Meer informatie vindt u ook via: https://www.aanmelder.nl/handelsmissiezuidduitsland

Met vriendelijke groet,

Team Handelsmissie Zuid-Duitsland

https://www.aanmelder.nl/handelsmissiezuidduitsland

Comments

Topics