Project Scale up: MRA partners dagen de markt uit om drukte in de openbare ruimte te voorkomen!

Provincie Noord-Holland, Provincie Flevoland, Gemeente Amsterdam en Vervoerregio Amsterdam zoeken samen oplossingen om drukte in de openbare ruimte tegen te gaan. De vier overheden zijn met de ambitie van start gegaan gezamenlijk de markt (startups, scaleups, MKB's, corporates) uit de dagen om met oplossingen te komen. Deze willen ze tijdens twee grote toepassingsmomenten aanscherpen, opschalen en erna inkopen. Daarbij krijgen ze steun van kennispartners zoals AMS institute, Johan Cruijff Arena en Floriade Almere.

Heb jij expertise in data aggregeren, voorspellen of gedragsbeïnvloeding én kan je dit op bezoekersstromen in de metropoolregio Amsterdam toepassen?

Dan zijn wij op zoek naar jouw en willen je oplossing in de regio opschalen en inkopen! Je krijgt de unieke kans om met ons en onze kennispartners samen te werken. Daarbij krijg je ook inzicht in onze databronnen en steunen we je om je oplossing voor ons toe te passen.

Wil je meer weten en wil je je eigen draai geven aan hoe we de samenwerking gaan inrichten?

• Kom dan naar het marktconsultatie webinar op 16 september 14 uur (meld je hier aan: https://nl.surveymonkey.com/r/FFQHV79).
• Wil je meer weten over onze plannen? (kijk dan naar de bijgevoegde presentatie)
• Vul uiterlijk maandag 21 september de vragenlijst in en stuur het op. Hiermee kun je je ook aanmelden voor de individuele gesprekken op woensdag 23 september 2020. (zie Excel)

Bezoekersstromen_vragenlijst_marktconsultatie.xlsx (39.25 kB) Bezoekersstromen_projectbeschrijving_marktconsultatie.pdf (198.28 kB) Bezoekersstromen_presentatie_marktconsultatie.pdf (1.35 MB) ENG_visitor flows_presentation_market consultation.pdf (1.34 MB)

Comments

Topics