Vacancy: community and program officer (closed)

Featured image

Heb jij interesse in innovatie, digitale ontwikkelingen en duurzaamheid? Wil jij je inzetten voor een leefbare stad voor de toekomst? Schrijf je graag, ben je tech savvy en heb je de skills om onze community online en tijdens evenementen te verbinden en te activeren? Amsterdam Smart City zoekt een enthousiaste community- en programmamedewerker!

Amsterdam Smart City is een uniek innovatieplatform dat proactieve bewoners, innovatieve bedrijven, kennisinstellingen en overheden samenbrengt en vorm geeft aan de stad van de toekomst.

Door kennis te delen komen we tot innovatieve oplossingen en maken we betere straten, buurten en steden. Zo zorgen we ervoor dat de Amsterdam Metropoolregio leefbaar blijft voor iedereen.

Voor ons kernteam (bestaande uit 5 mensen) zijn wij op zoek naar een:

Community- en programmamedewerker

Je bent dagelijks bezig met het verbinden en activeren van onze unieke community. Je gebruikt hiervoor je uitstekende communicatie skills en je kennis van digitale media. Via aansprekende content, nieuwsbrieven, social media en events weet je het netwerk van Amsterdam Smart City sterker te maken. Gebaseerd op analyse, maar ook een gezonde dosis creativiteit weet je de juiste snaar te raken en nieuwe ideeën uit te voeren. Daarnaast stroop je de mouwen graag op en ondersteun je ons kleine team door goed projectmanagement.

Solliciteren kan tot en met 20 januari 2019. Kijk hier voor de volledige functieomschrijving.

Comments

Topics