Amsterdam zoekt vloggers!

Maak je graag filmpjes? En heb je affiniteit met duurzaamheid? Wij zoeken bewoners van Amsterdam die (op vrijwillige basis) willen vertellen over hun ervaringen met duurzaamheid en ook andere Amsterdammers willen interviewen op camera. Van heel groene onderwerpen tot minder groene. Ook als je als student verbonden bent aan de gemeente Amsterdam ben je van harte welkom om voor ons te vloggen!

Delen

Het gaat om toegankelijke video’s die via diverse kanalen gedeeld kunnen worden. Als je die hebt natuurlijk ook op je eigen vlog, YouTube-kanaal of sociale media.

Interesse?

Stel jezelf aan ons voor via een mail naar duurzaam020@amsterdam.nl en stuur als je wilt meteen een vlog mee. Doe dit voor 1 oktober 2018.

Inspiratie nodig? De site van Duurzaam020 (www.amsterdam.nl/duurzaam) staat vol herkenbare onderwerpen over duurzaamheid, aardgasvrij, schone lucht, circulaire economie, zonne-energie, klimaat, energietransitie en meer.

Een deskundige jury, waaronder de wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid Marieke van Doorninck, kiest de beste inzendingen. Er is plaats voor meerdere vloggers die in principe een jaar aan de slag gaan. De winnaars worden de nieuwe vloggers van de gemeente Amsterdam!

Wat krijg je ervoor terug
■Eeuwige roem
■Je bouwt een scala aan ervaringen op wat weer mooi staat op je CV
■Opleiding door een professional uit het vak: how to vlog
■Onkostenvergoeding
https://www.amsterdam.nl/wonen-leefomgeving/duurzaam-amsterdam/dag-duurzaamheid/nieuws-dag/amsterdam-zoekt/


Comments

Topics