Looking for contacts in building area

Dear reader,

For a project of the University of Applied Sciences, we are doing research on the use of diesel generators in the Netherlands. We focus on reducing CO2 emissions by lessening the use of the generators. Building companies can profit because of lower diesel costs.

We would like to get in touch with people working in the building area or with people who can connect us to the right people. We have a few questions to ask.

Kind regards,
Sjoerd

T: 0621130423
E: Sjoerd.Langedijk@hva.nl

Beste Lezer,

Voor een onderzoeksproject in opdracht van de Hogeschool van Amsterdam, doen wij onderzoek naar het gebruik van dieselaggregaten in Nederland. Het onderzoek is gericht op het reduceren van Co2 uitstoot door het verminderen van het verbruik bij dieselaggregaten. Hiermee kunnen de dieselkosten van bouwbedrijven aanzienlijk worden verlaagd.

Graag zouden wij in contact willen komen met personen die werkzaam zijn of ons kunnen verbinden met mensen in de bouwbranche. Wij zouden graag wat korte vragen willen stellen omtrent dit onderwerp.

Alvast bedankt,

Sjoerd

T: 0621130423
E: Sjoerd.Langedijk@hva.nl


2 Comments

Sjoerd Langedijk's picture
Sjoerd Langedijk

Hi Jelle,

Dank voor je bericht. Lijkt ons goed om een gesprek hierover te voeren. Hoe kan ik jou bereiken? Wellicht per email?

Groet, Sjoerd

Jelle Paulusma's picture
Jelle Paulusma

Hi Sjoerd,
het Havenbedrijf Amsterdam kun je niet direct scharen onder bouwbranche, maar wellicht dat het leuk voor jullie is om hier eens bij ons over te komen praten. Vanuit Havenbedrijf Amsterdam zijn wij voor haven gerelateerde equipment ook betrokken in wat een CO2 reductie kan betekenen voor equipment. Er zijn, zoals jou wellicht bekend, ook al een aantal alternatieven zoals de 'Groene Aggregaat' en gasaangedreven aggregaten.
Je bent van harte welkom om eens langs te komen.
Groet, Jelle

Topics