Join the Dutch innovation mission to the Smart City Expo in Barcelona!

Ben je actief op het gebied van Smart Cities? Heb je de ambitie internationaal uit te breiden? Ga dan mee met de Trade&Innovate innovatiemissie naar Barcelona van 17 tot en met 21 november 2019!

De missie is vooral geschikt voor Nederlandse organisaties die actief zijn binnen Smart Cities en de ambitie hebben hun zakelijke activiteiten internationaal uit te breiden. We vragen organisaties zich aan te melden die technologieën bieden die geïntegreerd zijn in het stedelijke ecosysteem.

Trade & Innovate NL organiseert de innovatiemissie rondom de jaarlijkse Smart City Expo World Congress 2019 (SCEWC) in Barcelona, dé ontmoetingsplek voor bedrijven, ondernemers, start-ups, steden en onderzoekscentra actief binnen de sector Smart City.

Voorafgaand aan de beurs is er op zondagavond 17 november een netwerkevenement en op maandag 18 november het businessevenement. Bij het businessevenement zijn naast de 200 Nederlandse deelnemers andere deelnemers aanwezig: 200 uit Scandinavische landen en ongeveer 100 uit de rest van de wereld. De overige dagen staan in het teken van de deelname aan de Expo. Het evenement geeft de deelnemers de mogelijkheid een internationaal netwerk op te bouwen en kennis en ervaring te delen.

Voor aanmelden, kosten en overige informatie: https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/innovatiemissie-smart-city-expo-world-congress-2019-barcelona


Comments

Topics