Reis mee naar het World Circular Economy Forum 2017 in Finland

‘Dutch Drinks’ op het World Circular Economy Forum
's Werelds beste oplossingen op het gebied van de circulaire economie komen samen tijdens het World Circular Economy Forum (WCEF) in Helsinki, Finland van 5-7 juni 2017. Ruim 1.200 ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers en innovators komen hier inspiratie delen en netwerken.

Kansen voor bedrijven in de circulaire economie
Amsterdam Trade signaleert kansen op het World Circular Economy Forum voor bedrijven en startups in de sector Circulaire Economie. Wij zijn op zoek naar bedrijven die zich hebben aangemeld of geïnteresseerd zijn in het WCEF 2017 en wij horen graag wie er interesse heeft om gezamenlijk iets op deze conferentie te organiseren. Neem hiervoor contact op met Florentine van Boetzelaer-Tiemstra (Trade Developer Smart City) florentine@amsterdamsmartcity.com

Nederlandse en Amsterdamse aanwezigheid
Naast vele Nederlandse bedrijven is Nederland vertegenwoordigd door Chris Kuipers, DG bij Ministerie van Infrastructuur en Milieu en vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken participeert Business Developer voor de Noordse en Baltische landen, Yvette Entius. Vanuit de Gemeente Amsterdam zal Esther Agricola, Directeur Ruimte en Duurzaamheid tijdens het plenaire gedeelte spreken. Daarnaast is de Amsterdam Airport Area (AAA) vertegenwoordigd. De AAA is een vereniging die de ontwikkeling stimuleert van bedrijfslocaties in de Metropoolregio Amsterdam en heeft als ambitie om de Amsterdamse regio te positioneren als koploper in de circulaire economie.

‘Dutch drinks in Helsinki’ Dé netwerkborrel voor participerende Nederlandse bedrijven
Op dinsdag 6 juni, 16:30 zijn alle Nederlandse bedrijven die afgereisd zijn om mee te doen aan het WCEF welkom op de Nederlandse Ambassade in Helsinki voor ‘Dutch Drinks.’ Deze borrel heeft als doel om elkaar beter te leren kennen.

Meer informatie over het forum: sitra.fi/en/projects/world-circular-economy-forum-2017


Comments

Topics