Show your initiative! A few spots left for information market at State of the Region (in Dutch)

Nog een week te gaan en dan is het zover: State of the Region op woensdag 20 juni. Tijdens State of the Region komen honderden kernspelers bij elkaar om te spreken over de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Op het programma onder andere: waarnemend burgemeester van Amsterdam Jozias van Aartsen spreekt over de uitdagingen van de MRA, hoogleraar Henri de Groot presenteert de economische verkenningen, special envoy StartupDelta Prins Constantijn van Oranje-Nassau gaat in op de internationale aantrekkingskracht en Ben van Berkel (architect UN Studio) deelt zijn visie op de toekomst.

In Theater Amsterdam (waar alles plaatsvindt) zal een ‘informatiemarkt’ neergezet worden. Een serie statafels van 60x70 cm, met State of the Region branding, waar initiatieven zichzelf zichtbaar kunnen maken.

De spelregels voor deze informatiemarkt zijn simpel:
- Er zijn 3 momenten waarop je je aan het publiek kunt presenteren: 14:00 -14:30 uur (inloop FACTS of the Region), 16:00 – 16:30 (Inloop FUTURE of the Region) en 18:00 – 19:00 (Inloop openingsavond WeMakethe.City).
- Je krijgt een statafel van 60X70 cm waarmee je mag doen wat je wil.
- Je kunt stroom krijgen.
- Rolbanners mogen thuisblijven.
- Je mag dingen uitdelen, maar we proberen te voorkomen dat er onnodig papier en plastic wordt gefabriceerd. Alles wat online kan, kan online.
- Je bent welkom vanaf 13:00 uur voor eventuele opbouw.
- Indien je wil, kunnen we zorgen dat je het programma kunt volgen.

Wie komen er op dit evenement?
Het gaat om de 700 belangrijkste stakeholders uit de regio en mensen die geïnteresseerd zijn in de regio en het WeMakeThe.City openingsprogramma: vrij divers. Andere stands worden tot nu bemand door: de Board, ORAM, TADA, Techconnect.

Zou je het leuk om één van deze tafels te gebruiken? Er zijn nog enkele plekken! Laat het snel weten als je interesse hebt door te reageren op dit bericht!
Meer informatie vind je hier: www.stateoftheregion.nl


1 Comment

Topics