Wanted: Intern Online Communications and Events

Amsterdam Smart City is hét innovatieplatform dat proactieve bewoners, innovatieve bedrijven, kennisinstellingen en overheden samenbrengt en vorm geeft aan de stad van de toekomst! Door kennis te delen komen we samen tot innovatieve oplossingen en maken we betere straten, buurten en steden. Zo zorgen we ervoor dat de Amsterdam Metropoolregio leefbaar blijft voor iedereen! Amsterdam Smart City richt zich op vier thema’s: mobiliteit, de digitale stad, energie en circulaire economie.

Amsterdam Smart City werkt samen met 20 partners en een internationale community van meer dan 7000 leden. Amsterdam Smart City is een netwerkorganisatie en dat staat en valt met het warm houden en het uitbreiden van dit netwerk. Daarom is communicatie (zowel online als offline op events) één van onze kernactiviteiten, waarbij we jouw hulp nodig hebben! Wij zijn op zoek naar een online communicatie en event stagiair(e).

Wie ben jij?
Jij bent een student in de richting communicatie / media / marketing / eventmanagement. Je bent enthousiast en wil graag leren. Je bent initiatiefrijk en kunt zelfstandig werken. Daarnaast houd je van organiseren en plannen, kun je makkelijk schakelen en ben je flexibel. Je kunt je communicatief schriftelijk en mondeling sterk uitdrukken. Je vindt het leuk om samen aan de slag te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk te vergroten. Ook is een goede beheersing van de Engelse taal een must. Daarbij is het een pré als je ervaring hebt met Adobe programma’s als Photoshop, Illustrator en InDesign, maar geen must.

Wat ga je doen tijdens je stage?
• Je activeert de Amsterdam Smart City community door dagelijks contact met de leden te onderhouden.
• Je bedenkt en plaatst online content. Daarnaast ga je ook op zoek naar relevante content.
• Je maakt en redigeert de wekelijkse nieuwsbrief.
• Je onderhoudt en optimaliseert de diverse social mediakanalen.
• Je helpt met de organisatie van (partner)events en ondersteunt hands-on tijdens events.
• Je verzorgt de communicatie voor, tijdens en na de events op onze eigen communicatiekanalen naar deelnemers en onze partners.

Wat bieden wij?
We bieden je een fijne werkplek op het Marineterrein in Amsterdam, met een informele en collegiale sfeer. Een uitdagende meewerkstage op het gebied van events en communicatie voor minimaal 4 dagen per week voor de duur van 4 tot 6 maanden. Het aanpassen van de meewerkstage naar een onderzoeksstage is bespreekbaar! We waarderen je eigen
inbreng en enthousiasme. Wij bieden de stageplaats aan tegen een nette vergoeding.

Geïnterreseerd?
Vind je dit allemaal goed klinken? En past de stageplek goed bij je? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@amsterdamsmartcity.com. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Menouschka Plugge via : 06 43 75 26 36. Hopelijk spreken we elkaar snel!


Comments

Topics