Smart Beats: Hoe maken we het festivalseizoen circulair?

Featured image

Het festivalseizoen staat op het punt om te beginnen! DGTL, Kwaku en events als Koningsdag en Amsterdam Pride; van de 837 muziekfestivals die jaarlijks in Nederland gehouden worden, zijn er 129 in Amsterdam. De hoofdstad laat zich altijd van haar feestelijke kant zien, maar deze evenementen gaan ook gepaard met veel uitdagingen. Hoe krijgen we iedereen op een veilige manier bij het evenement? Hoe beperken we geluidsoverlast? Hoe houden we duurzaamheid hoog in het vaandel? Amsterdam Smart City en Pakhuis de Zwijger nodigen je uit om mee te denken over slimmere en schonere evenementen in de stad.

https://dezwijger.nl/programma/smart-beats/

4 Comments

Lotte Duursma's picture
Lotte Duursma

@noudverhave , Amsterdam Smart City organiseert deze avond samen met Pakhuis de zwijger. Ik heb je een mail gestuurd over je vraag mbt tot de bijdrage!

Noud Verhave's picture
Noud Verhave

Dank Robin, fijn deze connectie met iemand van Amsterdam Arena. Met onze wens om KAROLIEN, zusje van KAREL, te ontwikkelen een heel waardevolle connectie. Dank.
Andere vraag, ik ben ook op zoek naar contact met de organisatie van 24 april, de Smart Beats in Pakhuis de Zwijger, heb jij daar toevallig info over?
Hartelijke dank
Noud Verhave, Moving Arts Project

Robin Neven's picture
Robin Neven

@talitaschreuder iets voor jou?

Noud Verhave's picture
Noud Verhave

Mooi en belangrijk om deze avond te organiseren. Moving Arts Project wil graag een bijdrage leveren aan deze avond. Zij hebben KAREL (KAR voor Elektriciteit op Locatie) ontwikkeld, als alternatieve (groene) stroomvoorziening voor events in de openbare ruimte en als ambassadeur voor duurzaamheid in de wereld van cultuur en maatschappij.
Contactgegevens: info@movingartsproject.nl of 0655335465.
Meer info zie https://amsterdamsmartcity.com/projects/karel-bu01tpq9

Topics