Machteld Rijnten

Activity

  • 1
    Updates
  • 1
    Thumbs up
  • 0
    Comments
Machteld Rijnten, Founder / Creative Director , posted

De Duurzame Woonbeurs

Featured image

‘Alles voor een duurzaam interieur onder één dak en voor elk budget’.

De meubelbranche is behoorlijk vervuilend. En net als in fast fashion komt er steeds meer goedkope rommel op de markt. Import van ver. Goedkope arbeid, slecht materiaal en na gebruik van korte duur wordt het als grof vuil gedumpt. Kortom, een branche die achterblijft op het gebied van duurzaamheid en alleen al in Europa verantwoordelijk is voor het jaarlijks dumpen van: 12 miljoen kasten, 3 miljoen keukens, 21 miljoen stoelen, 7,2 miljoen tafels en 18,4 miljoen matrassen. (wist je dat het grof huishoudelijk afval als enige afvalstroom amper wordt gerecycled en maar niet minder wordt?!)

Daar moet verandering in komen.

Onder het motto re-design + re-use = reduce wordt daarom op 5-6 oktober a.s. de eerste Duurzame Woonbeurs van Nederland gehouden.
Hier zullen duurzame interieurmerken, startups en ontwerpers zichzelf presenteren. Het format van de beurs is ‘Alles voor een duurzaam interieur onder één dak en voor elk budget’. Kom langs en laat je inspireren en adviseren door duurzame merken en (interieur)designers. Ontdek de laatste trends op het gebied van eco, circulair, goed groen, vintage design, bio-afbreekbare meubels en duurzame vloer- en wandafwerking. Kom kijken in een geheel duurzaam tiny house, of neem deel aan een van de inspirerende presentaties of workshops en krijg meer inzicht in hoe jij duurzame keuzes kunt maken in je interieur.
Ben je een Duurzaam merk en wil je nog meedoen? bel dan met Machteld: 0653153250

Machteld Rijnten's picture Event from Oct 5th to Oct 6th