Re:set Filmavond #7

Featured image

Op deze Re:set Filmavond #7 vertonen wij Up in the Air van Jason Reitman, regisseur van o.a. Juno. In de hoofdrol George Clooney in een van zijn mooiere rollen: hij speelt Ryan Bingham, een letterlijke hoogvlieger. Bingham reist de hele wereld af als zakenman en is altijd op pad. Tot hij medepassagiere Alex ontmoet, die hem laat inzien dat het leven niet om de reis gaat, maar om de ‘aansluitingen’ die we onderweg maken. Critici en publiek waren vol lof over deze film, in 2010 genomineerd voor 6 Oscars, waaronder die voor Beste Film.
De spreker die deze film gaat inleiden is Max Wohlgemuth Kitslaar. Aan de hand van zijn boek 'Tijd om te Schakelen' doet hij verslag van een waanzinnige reis dwars door Zuid-Amerika (van Chili naar New York). Hij verkende er de sociale impact van grote en kleine ondernemingen, zet ze in de schijnwerpers en inspireert zo anderen om ook in actie te komen.
Lees meer op www.lifeisoutthere.net
Zowel de film als Max gaan over 'in beweging komen'. Laat je inspireren en kom ook ;-)
Toegang is vrij, maar we hanteren het Pay What You Like-principe. Jij bepaalt wat jij betaalt. Achteraf bedenk jij wat de avond je waard was en je doneert cash of per pin.

http://www.resetfilmfest.nl/

Comments

Topics