Tweede Grote Dakenconferentie op '020 Duurzaam'

Featured image

Heeft u een groot dak tot uw beschikking? En zou u dat met zonnepanelen willen beleggen? Er is veel meer mogelijk dat u denkt, zowel technisch als financieel. De Amsterdamse Zoncoalitie kan u wegwijs maken en u alle werk en zorg uit handen nemen. De Zoncoalitie is een breed en open samenwerkingsverband van zonaanbieders, ondersteund door de gemeente Amsterdam. Onze droom: voor elke Amsterdammer een zonnepaneel!

Wij willen u graag uitnodigen voor een bijeenkomst op: Dinsdagavond 28 juni a.s. van 19.00 tot 21.30 uur In Het Sieraad, Postjesweg 1, Amsterdam.

Op deze avond willen we u en andere eigenaren van grote daken informeren over de mogelijkheden om het dakoppervlak veilig en rendabel met zonnepanelen te beleggen. Hetzij voor de eigen energievoorziening, hetzij om de energie ter beschikking te stellen aan ‘dakloze’ Amsterdammers.

De bijeenkomst vindt plaats tijdens het door de gemeente georganiseerde event Duurzaam Amsterdam. Het belooft niet alleen een zinvolle maar ook leuke avond te worden! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij hopen u de 28ste juni te mogen begroeten!

Vriendelijke groet namens de Amsterdamse Zoncoalitie

De Amsterdamse Zoncoalitie, een initiatief van Amsterdam Smart City, is een breed en open samenwerkingsverband van installatiebedrijven, zonaanbieders en energiecoöperaties. Deelnemers: Amsterdam Energie, Energiecoöperatie Zuiderlicht, EXE, GWL Ecostroom Coöperatie, Hanergy, JansZon, Klomp BV, LENS Energie, NDSM Energie, Nuon, Qurrent, Sungevity, Sunprojects, Van de Bron, 3XL, Zonnepanelendelen.nl, Zon op Nederland, Zon en Co, Zonnefabriek. De gemeente Amsterdam ondersteunt de Zoncoalitie.

http://zoncoalitie.nl/

Comments

Topics