Nog een paar plekken beschikbaar voor HvA Data Bootcamp (24-25 nov)!

Featured image

In twee dagen tijd onder professionele begeleiding uw bedrijfsdata koppelen aan open data. De Data Bootcamp is speciaal bedoeld voor die bedrijven die meer uit hun bedrijfsdata willen halen.

Dit tweedaagse evenement wordt georganiseerd door de Hogeschool van Amsterdam, vanuit het Data Science team van de onderzoeksgroep ‘Urban Technology’. Deze onderzoeksgroep heeft veel ervaring met het analyseren en visualiseren van data, waaronder databestanden die een relatie hebben met de stad Amsterdam. Als instelling voor toegepast onderzoek wordt ook veel met bedrijven gewerkt aan dashboards om de bedrijfsinformatie inzichtelijk te krijgen.

Programma:
- De eerste dag ligt de focus op het analyseren van uw eigen bedrijfsdata, gepresenteerd in vooraf ingevulde business dashboards.
- De tweede dag krijgt u als deelnemer de mogelijkheid om onder professionele begeleiding uw bedrijfsdata te koppelen aan open data.

Praktische informatie:
24 en 25 november 2016
Kosten 200 euro voor twee dagen
Doelgroep: De deelnemers aan het bootcamp zijn bij voorkeur verantwoordelijk voor het verwerken van de data in het bedrijf. Zij zullen samen met de onderzoekers en gespecialiseerde studenten als ondersteuners data klaarzetten voor analyses. Ook kunnen zij de nieuwe inzichten uitwerken in direct bruikbare dashboards.

Aanmelden?
http://www.hva.nl/urban-technology/onderzoek/urban-analytics


Comments

Topics