Energieke Content Marketeer/ Communicatiemedewerker (16-24u/pw) gezocht!

Functieomschrijving
De Amsterdamse Zoncoalitie is op zoek naar een enthousiaste professional met ervaring in de marketing/ communicatie. In een klein betrokken team en samen met een gepassioneerd reclamebureau zorg jij voor structuur en creativiteit in alle communicatie-uitingen, in- en extern. Je stuurt en monitort de campagnes richting Amsterdammers en groot dakbezitters en onderhoudt warme contacten met leveranciers zoals de filmploeg, de drukkerij, de media en met de leden van de Zoncoalitie en haar ambassadeurs.

Functie-eisen
Onze Content Marketeer/ Communicatiemedewerker straalt. Je laat wolken verdwijnen, produceert sneller dan het licht aantrekkelijke content, weet altijd de juiste toon te vinden en rapporteert en presenteert vanuit de kern. Affiniteit en/of ervaring in de solar branche is een grote pre. Je bent flexibel inzetbaar voor 16- 24 uur per week.
Heb jij:
• Een hbo- of universitaire studie afgerond
• Een aantal jaar ervaring als allround marketeer of communicatieprofessional
• De natuurlijke gave om gestructureerd te werken
• Ervaring in de vastgoedbranche en/of solar branche is een hele grote pre
• Een duurzaam hart en de drive om de wereld beter te maken
Ga jij stralen van:
• Een zelfstandige rol in een klein team in een startup omgeving
• Een dynamische en projectmatige werkomgeving
• Samenwerken met topbedrijven en opinion leaders uit de energiesector

Bedrijfsprofiel
Amsterdam heeft maar liefst 800 ha (1.200 voetbalvelden) dakoppervlak dat geschikt is voor zonne-energie! Daar gebruiken we nu slechts een fractie van. Dat kan en moet veel beter! De Amsterdamse Zoncoalitie is de uitdaging aangegaan om 1 miljoen zonnepanelen op Amsterdamse daken te realiseren.
De Zoncoalitie is een breed en open samenwerkingsverband van installatiebedrijven, leveranciers, zonaanbieders en energiecoöperaties. De Gemeente Amsterdam & Alliander zijn de initiatiefnemers. Onze gezamenlijke droom: voor elke Amsterdammer een zonnepaneel!

Ben jij ons zonnetje in huis? Laat je zien dan!
Neem contact op met Alex Muhring (alex.muhring@zoncoalitie.nl / +31612610713). Voor meer informatie over de Amsterdamse Zoncoalitie bekijk je www.zoncoalitie.nl en voor de campagne www.hellosunshine.amsterdam


2 Comments

Moniek Thissen's picture
Moniek Thissen

hi Lisa, yes, speaking Dutch is quite important for this role.

Lisa Storey's picture
Lisa Storey

Hi Moniek, do you need to be able to speak Dutch for the role?

Topics