Join us for the Australia - New Zealand Smart City Trade Mission November 2016

Van 31 oktober tot en met 4 november 2016 vindt er een economische missie plaats onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen naar Australië. Aansluitend gaat de missie verder (7-9 november) naar Nieuw-Zeeland onder leiding van de minister van Economische Zaken, Henk Kamp. De bezoeken staan in het teken van de historische- en brede bilaterale banden die Nederland heeft met Australië en Nieuw-Zeeland. Daarnaast is het in 2016 400 jaar geleden dat de Nederlander Dirk Hartog als eerste Europeaan op de kust van West-Australië landde.

Sectoren en Steden

De focus van het bezoek programma zal zich onder meer richten op maatschappelijke uitdagingen gecombineerd met kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Gedacht wordt aan onderstaande sectoren:

Smart Cities

Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Agro & Food

Water

Life Sciences & Health

LogistiekSport

Voor het bedrijfsleven zullen er diverse sectorale programma ’s worden georganiseerd. Vooralsnog staan de steden Melbourne, Sydney, Brisbane, Auckland en Christchurch op het programma

Deze mail is om u alvast te informeren over het bezoek en de data. In een volgend bericht informeren wij u over de verdere invulling van het programma en hoe u zich kunt aanmelden.

Meer info hier


2 Comments

Topics