Welke initiatieven zijn er in Amsterdam bekend die zich richten op het realiseren van energie neutrale woningen?

Op zoek naar een overzicht van partijen

Om meer inzicht te vergaren in de status van energie neutrale woningen in Amsterdam zijn wij op zoek naar informatie over alle initiatieven die zich met dit thema bezighouden. Dit kunnen zowel initiatieven zijn die op dit moment lopen of die nu worden opgestart, als initiatieven die al reeds zijn geslaagd of zelfs zijn mislukt.

Het doel is om zoveel mogelijk te kunnen leren van de verschillende projecten en samen met de betrokken partijen op een grotere schaal resultaten neer te zetten.

Wie kan ons helpen?


4 Comments

Maaike Osieck's picture
Maaike Osieck

je kan ook met Groene Grachten contact opnemen. Suze Gehem en Jelle Rademakers

Annelies Van der Stoep's picture
Annelies Van der Stoep

Hoi Melchior. Via City-zen krijgen energiezuinige renovaties in Amsterdam subsidie. Een mooi voorbeeld zijn de gestapelde Nul-Op-De-Meterwoningen die Eigen Haard renovereert in Nieuw-West. Voor nieuwbouw zijn er meer initiatieven. Zo worden er energiepositieve woningen in de Houthaven ondersteund door de EU via next-buildings.eu.

Emma van der Veen's picture
Emma van der Veen

Dank voor de tip Ger! Bob is nog geen lid van onze community, maar dat kan hij natuurlijk wel worden. Je kunt hem dit verzoek doorsturen door de knop 'share by Email' te gebruiken. Dan staat er een mail klaar en hoef je alleen zijn e-mailadres in te vullen.

Ger Baron's picture
Ger Baron

Dat @bob mantel moeten weten, maar ik weet niet hoe ik m kan taggen;-)

Topics