NEMO werkt aan een nieuw programma voor volwassenen. We nodigen je uit om hierover mee te denken. (Dutch)

Help jij ons een slimme stad te maken? We nodigen je uit om hierover mee te denken.

De stad van de toekomst is een slimme stad. Gezond, schoon en duurzaam samenleven - wie wil dat nu niet? Techniek en wetenschap bieden enorme mogelijkheden. Maar wat is daarvoor nodig? Zijn er consequenties waar we het over moeten hebben? En hoe laten we iedereen aan het woord? Dat gaan we samen met de Vrije Universiteit onderzoeken. In NEMO en op het Marineterrein. We zijn NEMO, dus we willen graag samen ontdekken en experimenteren. Nu voor een slimmere stad. Doe jij mee?

Wie kan meedoen?
Iedere Amsterdammer die er zin in heeft, ouder is dan 16 jaar en twee keer een paar uur tijd heeft in de avond of het weekend. Je wordt twee keer uitgenodigd bij NEMO Science Museum of op het Marineterrein. Je gaat in groepjes van 4-5 mensen aan de slag met een aantal opdrachtjes, oefeningen en vragen. In het programma staat voorop dat iedereen het leuk heeft en we vooral een gezellige middag of avond hebben. Wij zorgen voor een hapje en een drankje en na afloop praten we na met een biertje of een wijntje op ons mooie dakterras. En je krijgt natuurlijk gratis toegang tot NEMO. Daarnaast worden eventuele reiskosten vergoed en ontvang je als dank een cadeaubon van € 25,-

Geïnteresseerd?
Stuur een mail met je naam en je adres t.a.v. Giovanni Stijnen: Stijnen@e-nemo.nl Vermeld daarbij als onderwerp: ‘ik doe mee/smart city/onderzoek’.


3 Comments

Giovanni Stijnen's picture
Giovanni Stijnen

Hoi Marloes,
We hebben een aantal data opties uitgezet via Datumprikker.
Het lijkt erop dat we woensdag 13 december vanaf 19.00 uur de eerste bijeenkomst hebben.
Er kunnen nog mensen deelnemen, dus zegt het voort!
Groet!

Nancy Zikken's picture
Nancy Zikken

@giovannistijnen , Marloes has a question! :)

Topics